Фото без опису

Шановні ветерани війни, жителі Кожанської територіальної громади!

Вітаю Вас з Днем пам’яті та примирення і 76-річчям перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

 

Фото без опису 8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Символом цього дня вважається червоний мак. Це – пам’ятна квітка всім жертвам військових та громадянських конфліктів. Крім того, мак символізує кривавий слід від пострілу.

Перемога над нацизмом у Другій світовій війні дісталася нечувано дорогою ціною – мільйонами життів наших співвітчизників. У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму. У серці кожного українця жива пам’ять про мільйони мужніх і незламних українців, про їхню жертовність в ім’я свого народу та рідної землі.

 

Ми з вдячністю згадуємо тих, хто віддав власне життя за щасливе майбутнє своїх нащадків. Крізь полум’я боїв, страждання і смерть, крізь гіркоту поразок та непоправні втрати йшов наш народ до великої перемоги. Українські воїни продемонстрували усьому світу, що здатні захистити державу, зберегти життя мирних громадян.

 

Бажаю вам, шановні ветерани Божого благословення, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, добра, радості, незламного гарту, родинного затишку, злагоди й шани людської. А усім нам мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

З повагою,

Кожанський селищний голова Володимир Сажко