ЗАПРОШУЄМО

 до  обговорення проектів рішень Кожанської селищної ради щодо ставок місцевих податків та зборів на території Кожанської селищної територіальної громади

 

https://gorsovet.org.ua/wp-content/uploads/2020/05/%D0%BE%D0%B1%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F.png

 

Виконавчий комітет Кожанської селищної ради відповідно до податкового законодавства та вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  розробляє проєкти рішень з питання встановлення місцевих податків і зборів на території Кожанської селищної територіальної громади.

Для прозорого і ефективного встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2022 рік, здійснення необхідного контролю за своєчасністю та повнотою проведення платежів, виконавчий комітет Кожанської селищної ради запрошує суб’єктів господарювання (юридичних та фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців) на відкрите громадське обговорення відповідних ставок.

Запрошуються керівники підприємств, організацій, старости Кожанської селищної ради, мешканці Кожанської селищної територіальної громади.

Зустріч відбудеться 20 травня 2021 року о 14 00 годині  в приміщенні Кожанської селищної ради за адресою: смт. Кожанка, вул. Заводська, 6А із забезпеченням дотримання між учасниками засідання  відстані не менше 1,5 метра та з використанням засобів індивідуального захисту.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в громадських обговореннях.