Доглянута старість

           Всі ми люди і всі в певний час зіштовхнемось зі старістю. З віком людині стає важче пересуватися, вона втрачає можливість до самообслуговування і тоді турбота про старість лягає на плечі рідних людей. Чи є у них час і можливість для цього? Адже у кожного є сім’я, діти, робота та багато інших турбот… Але вихід є!

       Ми хочемо ознайомити вас з нашим закладом, який спеціально створений для людей похилого віку та людей з інвалідністю, які потребують стороннього догляду.

    Відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання (надання соціальних послуг стаціонарного догляду) комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Кожанської селищної ради» функціонує за адресою: с. Половецьке Фастівського району Київської області. Заклад створено для цілодобового проживання та догляду, соціально-побутового, медичного обслуговування; надання соціальних та реабілітаційних послуг. В закладі забезпечується 4-х разове харчування, облаштовані кімнати для відпочинку та дозвілля, у кожному номері створені необхідні умови для комфортного проживання.

 

      Наш кваліфікований персонал надасть професійні послуги, оточить вашу рідну людину турботою та увагою.

 

          Детальну інформацію про умови влаштування можна отримати за тел. 063 274 20 76 (Юлія Станіславівна)

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису