Інформація

про проведення Фастівською міськрайонною філією Київського обласного  центру зайнятості виїзного заходу до Кожанської та Томашівської громад

 

        20 липня 2021 року Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості проведено виїзні заходи до Кожанської та Томашівської сільських територіальних громад.

          Заходи проведено в рамках укладеної Угоди про співпрацю та взаємодію між Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості та територіальними громадами.       

          Провідний фахівець з профорієнтація Наталія ВЕСЕЛА та провідний фахівець з питань зайнятості Галина ЗАВОЛОКІНА ознайомили громадян з актуальними вакансіями, ситуацією на місцевому ринку праці та послугами, які надає служба зайнятості населенню.

Зокрема проінформовано роботодавців громад щодо початку інспекційної кампанії з питань виявлення неоформлених трудових відносин у суб’єктів господарювання усіх форм власності та видів господарської діяльності.

Також надана інформація щодо проєкту «Соціально- економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їх сімей», що фінансується Європейським Союзом і впроваджується Міжнародною організацією з міграції, який має за мету сприяння реінтеграції ветеранів АТО/ООС (незалежно від статі та зайнятості) через допомогу в професійному навчанні, перекваліфікації та підвищенні кваліфікації.  Бажаючі можуть зареєструватися на участь у Проєкті, пройти дводенний тренінг, захистити заявку на отримання індивідуального гранту розміром до 400 євро для проходження професійних курсів із підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації в навчальних закладах України.

Реєстрація до 31 серпня 2021 року: http://bit.ly/ПрофесійніКурси

Фото без опису