ЗАПРОШУЄМО

 до  обговорення проєкту рішення Кожанської селищної ради щодо затвердження Правил благоустрою території Кожанської селищної територіальної громади

Фото без опису

З метою врегулювання відносин, що виникають у сфері благоустрою населених пунктів, і створення сприятливого для життєдіяльності людини, довкілля, збереження і охорону навколишнього середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на території населених пунктів Кожанської громади, виконавчий комітет Кожанської селищної ради запрошує суб’єктів господарювання (юридичних та фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців) старост Кожанської селищної ради, мешканців Кожанської селищної територіальної громади на відкрите громадське обговорення Правил благоустрою території Кожанської селищної територіальної громади.

Зустріч відбудеться 12 серпня 2021 року о 14 00 годині  в приміщенні Будинку Культури Кожанської селищної ради за адресою: смт. Кожанка, вул. Заводська із забезпеченням дотримання між учасниками засідання  відстані не менше 1,5 метра та з використанням засобів індивідуального захисту.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в громадських обговореннях.