Сьогодні 29 серпня - народний День пам'яті загиблих за свободу України. Саме цього дня українські війська виходили з іловайського оточення по так званому "зеленому коридорі", зазнавши найбільших втрат через віроломні дії регуляторної армії Росії. За даними Міністерства оборони України, вторгнення російських військ відбувалося протягом 24-29 серпня 2014 року. Путінський "зелений коридор" став для наших військових справжньою "дорогою смерті". В цілому за весь період боїв за Іловайськ, за офіційними даними, загинули 366 українських військових, 429 було поранено,128 потрапили у полон і 158 зникли безвісти. 
    
Серед наших односельчан також є загиблі, які віддали своє життя за свободу України це - Андрій Сабадаш, Сергій Гуріч та Андрій Галущенко. Тому сьогодні, відбулося вшанування пам'яті загиблих наших героїв . Ми будемо пам'ятати їх вічно, вони назавжди залишиться в наших серцях!

Матерів загиблих: Галущенко Зою Андріївну, Гуріч Любов Іванівну таСабадаш Клавдію Нікіфорівну нагороджено медаллю " За громадянську мужність" Президією Української Спілки ветеранів Афганістану.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису