Фото без опису

Шановні мешканці Кожанської громади!

14 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем Українського козацтва в нашій державі відзначається свято День захисників і захисниць України!

Спокон віків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза іноземного неповолення. Невипадково українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників і захисниць України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.

Глибока вдячність і низький уклін всім землякам, хто захищає цілісність і суверенітет нашої держави та стоїть в ім'я миру в Україні. 

В це світле свято бажаю Вам козацького здоров'я, родинного щастя, сімейного затишку, невичерпної енергії, оптимізму і миру! Нехай це свято в усі роки буде мирним і радісним! У свято Покрови нехай Божа Матір буде прихильною до кожної родини, до нашої рідної України!

Слава Україні!

З повагою, селищний голова 

Володимир Сажко