Фото без опису

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника культури та День працівника соціальної сфери.

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Вона ніколи не продається і не купується. Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу.

Люди вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати  у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативі і творчість, завойовувати серця людей.

Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує. А головне – робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною.

Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу людям похилого віку та людям з особливими потребами, хворим і сиротам, багатодітним і малозабезпеченим, безробітним і ветеранам війни тощо.

Не маємо сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої громади.

Щиро вітаємо із професійним святом Вас. А саме тих людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто цього потребує в нашому суспільстві.

А працівникам культури вдячні за те, що Ви докладаєте максимальних зусиль для того, щоб розвивати культуру нашої громади, адже саме ви вмієте повести за собою і дорослого, і  дитину у світ прекрасного та відіграєте головну роль у збереженні духовної спадщини.

Міцного Вам здоров’я, сил та енергії, щирих посмішок, вдалих ідей, блискучих результатів праці та справжнього щастя у житті.

 

З повагою,

Кожанський селищний голова 

Володимир Сажко