22 липня в с. Малополовецьке та 25 липня в с. Яхни Комісією з питань обстеження закладів торгівлі в Кожанській територіальній громаді була проведена відповідна перевірка об'єктів торгівлі, з метою запобігання випадкам харчових отруєнь і захворюваності на гострі кишкові інфекції серед населення громади, а також ліквідації несанкціонованої торгівлі на території  громади.

Комісія виявила порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів. За результатом перевірки поліцейським офіцером громади був складений адміністративний протокол відносно особи, що здійснила правопорушення згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також під час рейду представники Фастівського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області провели роз’яснювальну роботу щодо недопущення порушень в сфері торгівлі харчовими продуктами . В свою чергу, поліцейський офіцер громади попередив про адміністративну відповідальність за відповідні правопорушення особами, що здійснюють торгівлю. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису