28 липня- День української державності!

28 липня в Україні відзначається День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення.

         У цей день ми згадуємо та засвідчуємо повагу до всіх борців за державність. Протягом тисячолітньої історії нашої держави найкращі сини та доньки поклали своє життя за ідею вільної та незалежної України.

         Начальник Фастівської військової адміністрації вручив грамоту та медаль Кожанському селищному голові Володимиру САЖКУ за сумлінне виконання обов'язків, вагомий особистий внесок в розвиток місцевого самоврядування, захист конституційних прав і свобод громадян, активну громадську позицію в умовах збройної агресії російської федерації проти України та з нагоди Дня Української Державності.

       З нагоди свята Фастівською районною військовою адміністрацією відбулося нагородження водіїв шкільних автобусів Кожанської територіальної громади: Терещенка Олександра, Демченка Віктора, за активну участь в екстренній евакуації цивільного населення з місць ведення активних бойових дій.

Дякуємо військовослужбовцям, які сьогодні боронять українські кордони від ворога за те, що маємо можливість жити мирним життям. Низький уклін усім захисникам, які є гідним прикладом для майбутніх поколінь!

Фото без описуФото без опису