Фото без опису

З метою визначення перспективних напрямків розвитку територіальної громади, Кожанською селищною радою розпочинається процес формування завдання на розробку Комплексного плану території Кожанської територіальної громади.

Для початку процесу Комплексного планування, формується склад робочої групи з представниками різних сфер життєдіяльності населених пунктів територіальної громади.

     Всім зацікавленим особам, які не байдужі до долі майбутніх поколінь, пропонується долучитись до процесу формування завдання на розробку Комплексного плану просторового розвитку території Кожанської територіальної громади та подати свою кандидатуру для включення до складу робочої групи.

     Для реєстрації потрібно подати заявку (форма заяви додається) на ім'я селищного голови Сажка Володимира Андрійовича. Заявка повинна містити відомості про заявника: прізвище, ім'я по батькові, адресу проживання, сферу діяльності, контактний телефон, згоду на обробку персональних даних.

     Інформацію необхідно подати до відділу економіки та інвестиційного розвитку Кожанської селищної ради за адресою:08550, смт. Кожанка, вул. Заводська, 6А, електронна адреса: kozhanka.rada@ukr.net, fastiv2008@gmail.com (в сканованому вигляді) в строк до 31серпня 2022 року.

 

Інформаційно!

 

З метою забезпечення сталого розвитку Кожанської територіальної громади, визначення планувальних рішень щодо перспективного використання всієї території територіальної громади Кожанською селищною радою прийняте рішення № 31-15-VIII від 12.07.2022 р. «Про розробку Комплексного плану просторового розвитку території Кожанської селищної територіальної громади».

Для проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Кожанської територіальної громади (далі – Комплексний план) відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» структурним підрозділам селищної ради доручено створити тимчасовий консультативно-дорадчий орган – робочу групу.

Робоча група забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, складається з представників селищної ради, старостинських округів, комунальних підприємств, установ та організацій, громадських організацій, інших заінтересованих сторін.