Повідомлення про оприлюднення заяви

про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту

«Детальний план території земельних ділянок орієнтовною

площею – 16, 00 га по вул. А. Сабадаша та вул. А. Галущенка,

смт. Кожанка, в межах Кожанської селищної ради,

Фастівського району, Київської області»

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

«Детальний план території земельних ділянок орієнтовною площею – 16, 00 га по вул. А. Сабадаша та вул. А. Галущенка, смт. Кожанка, в межах Кожанської селищної ради, Фастівського району, Київської області» є містобудівною документацією місцевого рівня, що призначений для уточнення положень Генерального плану смт Кожанка, планувальної структури та функціонального призначення території, параметрів забудови з метою розташування біогазового комплексу.

 

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Кожанська селищна рада, Фастівського району, Київської області.

 

     3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення починається з 11-го листопада 2022 року і триває до 28-го листопада 2022 року.

    б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

   в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):

Проведення громадських слухань щодо заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території земельних ділянок орієнтовною площею – 16, 00 га по вул. А. Сабадаша та вул. А.Галущенка, смт. Кожанка, в межах Кожанської селищної ради, Фастівського району, Київської областіі»  не здійснюється.

 

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися із заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування:

Ознайомитись із Заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території земельних ділянок орієнтовною площею – 16, 00 га по вул. А. Сабадаша та вул. А. Галущенка, смт. Кожанка, в межах Кожанської селищної ради, Фастівського району, Київської області» можливо в Кожанській селищній раді Фастівського району Київської області за адресою: смт Кожанка, вул. Заводська, буд. 6-А.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території земельних ділянок орієнтовною площею – 16, 00 га по вул. А. Сабадаша та вул. А. Галущенка, смт. Кожанка, в межах Кожанської селищної ради, Фастівського району, Київської області» також розміщена на офіційному сайті селищної ради та доступна за посиланням: kozhanska.gromada.org.ua.

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки доступне за посиланням: kozhanska.gromada.org.ua.

 

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 08550, Київська обл., Фастівський р-н, смт Кожанка, вул. Заводська, буд. 6-А.

Електронна адреса: kozhanka.rada@ukr.net

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 11.11.2022 по 28.11.2022.

 

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

смт. Кожанка вул. Заводська, буд. 6-А., Фастівського району, Київської області.

 

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування:

Проведення транскордонних консультацій не потребує.