Фото без опису Спеціалістами з психосоціальної підтримки міжнародної гуманітарної організації Польська Гуманітарна Акція 09 лютого 2023 року на базі відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування  Центру надання соціальних послуг  Кожаської селищної  ради в селі Малополовецьке відбувся тренінг «Профілактика емоційного, професійного вигорання» для працівників соціальної сфери.
В ході інформаційного повідомлення учасники тренінгу усвідомили суть «емоційного вигорання», його симптоми на 3-х стадіях, ознайомились з чинниками розвитку синдрому професійного вигорання а також з методами гармонізації психофізичного стану.
В ході діагностичного блоку учасники мали можливість оцінити, чи є у них симптоми вигорання і на якому рівні вигорання вони знаходяться.
В ході практичної частини учасники виконували вправи і опанували техніки, що допомогли їм усвідомити власні можливості на роботі; звільнятись від негативних почуттів та емоцій, знаходили позитив в несприятливих ситуаціях; виконували релаксаційні вправи на зняття психом’язового напруження та негативних емоцій, отримали практичні поради щодо подолання синдрому вигорання.
Робота пройшла у теплій та невимушеній атмосфері. Учасники тренінгу усвідомили, що здобути і зберегти своє здоров’я може тільки сама людина, і що адекватне відношення до роботи і відведення їй належного місця у житті– найкраща профілактика емоційного та професійного вигорання.

Фото без опису Фото без опису