Фото без опису

⚠️Чорнобиль – чорна сторінка історії не тільки нашої країни, а й всього світу.

▪️З моменту аварії на Чорнобильській АЕС минуло 37 роки. Якби не подвиг людей, які ризикували власним життям і здоров’ям, важко навіть уявити повні масштаби трагедії.

🙏Сьогодні Україна та весь світ знову перебувають під загрозою нової ядерної катастрофи - новий «Чорнобиль» може статися на Запорізькій АЕС, що залишається під контролем окупантів, де рашисти перетворили станцію на військову базу, наповнили її великою кількістю зброї, військової техніки та боєприпасів.

🩵💛І сьогодні, як і 37 років тому, українці стоять на варті миру, зосередивши всі свої сили задля ліквідації та недопущення катастрофи, що може дорого коштувати усьому світовому людству.

🕯️Вшановуємо пам’ять тих, хто ціною власного життя допоміг локалізувати аварію. Пам'ять про ваш подвиг не згасне і збережеться в наших серцях назавжди.

🙏Дякую захисникам нашої держави за щоденні подвиги, які вони виконують, відтісняючи ворога з окупованих територій! Сьогодні українці, як і три десятиліття тому, демонструють всьому світові свою силу, міць, героїзм та відважність! Все є і буде Україна!

З повагою, селищний голова Володимир Сажко