На цьому тижні відбулася онлайн презентація реалізованих моделей ефективного використання лісосмуг, самозалісених та інших необроблених територій. Кожанська громада презентувала модель вирощування енергетичної верби в рамках проєкту “Нові можливості для жінок - еколого- економічний потенціал лісосмуг, самозаліснених та інших необроблених( занедбаних) природних територій у Київській , Сумській, Чернігівській областях”.

    Під час заходу представники Кожанської селищної ради поділилися досвідом зі створення першої плантації енергетичної верби для виготовлення щепи, в тому числі були презентовані основні етапи реалізації проєкту, а саме вибір земельної ділянки, фінансову модель, а також соціально- економічний ефект від реалізації проєкту.

    Вдячні експертам проєкту “Нові можливості для жінок - еколого-економічний потенціал лісосмуг, самозаліснених та інших необроблених( занедбаних) природних територій у Київській , Сумській, Чернігівській областях” за консультативну підтримку та сподіваємося на подальшу співпрацю, адже основною метою проєкту є створення у громаді можливостей для сталого розвитку біоенергетики. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису