Фото без опису 

7 червня 2024 року на території КЗ «Центр культури та дозвілля»  та стадіону сел. Кожанка відбулися заходи до Дня захисту дітей. Селищний голова Володимир Сажко провів нагородження талановитої та обдарованої учнівської молоді громади (переможців обласних та регіональних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, Всеукраїнських конкурсів учнівської творчості, таких як «Об`єднаймося ж, брати мої!», переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України; переможців регіонального етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу з учнівської  молоді ім. Тараса Шевченка, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика) грамотами та грошовою винагородою.

Сценарієм заходу, який підготував ОЗО Кожанський ліцей-гімназія з початковою школою та дошкільним відділенням, було також передбачено флешмоби від закладів освіти «Ми-діти України», виставки творчих робіт шкільних гуртків, майстер-класи від закладів освіти громади тощо.

Щира подяка підприємству ТОВ «Фазор» за організовані розваги та конкурси для дітей громади; директору ОЗО Кожанського ліцею-гімназії з початковою школою та дошкільним відділенням Мусієнко І.І. та педагогічному колективу за організацію урочистої та дозвіллєвої частини заходу; директору Триліського ЗДО «Ялинка» Ярошенко Л.А. та колективу закладу за надані смаколики для свята.

Дякуємо усім, хто працює з дітьми, розвиває їх таланти та допомагає якісно та з користю проводити вільний час!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису