Фото без опису    У межах реалізації Київської обласної програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина спортивна» на 2022-2025 роки сьогодні, 25 липня, у Фастівській обласній військовій адміністрації відбулася презентація та вручення комплектів спортивного інвентарю для комунальних закладів загальної середньої освіти комунальної власності Фастівського району. Заклади загальної середньої освіти Кожанської громади отримали шість таких комплектів, до яких входять м’ячі для футболу, баскетболу, волейболу, гандболу, регбі та різноманітний інвентар для тренування.

На заході були присутні перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко, директор Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Андрій Михальчук, представники Фастівської РДА, територіальних громад та закладів освіти Фастівського району.

Новий спортінвентар допоможе в учням гідно готуватися до змагань і далі домагатися високих результатів.

Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи закладів загальної середньої освіти Кожанської громади щиро дякують за розуміння наших потреб і таку необхідну на сьогодні підтримку! Тепер займатися фізичною культурою та спортом стало ще цікавіше!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису