Фото без опису

Сьогодні відзначається свято найвідважніших, незворушних і рішучих людей в нашій державі – рятувальників.

Щиро вітаю усіх працівників цивільного захисту, пожежної охорони, аварійно-рятувальних служб та всіх спеціальних формувань з професійним святом - Днем рятівника!

Обравши професію рятувальника потрібно володіти неабиякою мужністю, адже справа ця нелегка та водночас благородна. Стикаючись день у день із бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви.

Сьогодні, наша країна перебуває у неймовірно складному часі – це війна. Ворог нещадно руйнує наші будинки, підприємства, лікарні, школи. І ви, працівники рятувальних служб, завжди перші там, де люди потребують допомоги. Ви рятуєте життя людей та тварин дістаючи їх з під завалів, рятуючи із вогню, в епіцентрі природних стихій ризикуючи собою заради порятунку інших. Таку професію може вибрати для себе далеко не кожен.

Прийміть слова щирої вдячності за вашу працю, високу майстерність, мужність та самовідданість. Нехай у наш нелегкий час вас завжди супроводжує прагнення допомогти тим, хто найбільше потребує вашої допомоги. Незламної сили духу, швидкої реакції та правильних рішень у складних ситуаціях.

З повагою селищний голова Володимир Сажко