Фото без опису

В приміщенні Фастівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості була проведена зустріч шукачів роботи з представниками МетЛайф – це компанія, яка трансформує індустрію страхування на глобальному рівні. Ставши частиною їх різноманітної команди, ви зможете допомагати мільйонам клієнтів у всьму світі.

ЇХ цінності:

Клієнт перш за все. Турбота і шанобливе ставлення до клієнтів – основа нашої діяльності. Саме клієнтоорієнтованість визначає нашу роботу і формує корпоративну культуру.

Бути кращими. Вони постійно вдосконалюються і прагнуть до надання страхових послуг високої якості. Будучи лідером в галузі страхування життя продовжують роботу і над іншими продуктами.

Спрощувати процеси. Продукти, які пропонує їх галузь, не завжди прості для розуміння, тому вони намагаються знаходити простіші способи розповісти клієнтам про свої продукти.

Йти до успіху разом. Об'єднані спільною метою, неухильно дотримуються принципів чесності і сумлінності, відкритості та залучення. З гордістю приймають і застосовують на практиці найкращі ідеї від підрозділів компанії.

Приєднуйтеся до команди професіоналів!

За більш детальною інформацією щодо працевлаштування до Компанії можете звернутися до Фастівської МРФ КОЦЗ за адресою м.Фастів вул. Соборна,20-а