Фото без опису 

 28 вересня 2021 року в приміщені Кожанської селищної   ради   відбулась робоча зустріч з працівниками культури   Кожанської   територіальної громади щодо подальшої   роботи в сфері культури   в умовах карантинних обмежень.

 Начальник відділу освіти, культури, молоді  і спорту   Кожанської   селищної ради зазначила, що вся робота, яка   проводиться в   даному напрямку має бути системною та   плановою, з   обов'язковим висвітленням інформації на   офіційних вебсайтах. 

 Враховуючи підготовчий етап селищного бюджету на 2022 рік, були   розгянуті питання матеріально-технічного забезпечення закладів   культури Кожанської теориторіальної громади.

 Керівниками будинків культури були підняті питання щодо   неналежних умов, а саме температурного режиму в осінньо-зимовий період в приміщеннях де проводяться заняття гуртків для дітей та дорослих.

З метою підготовки стратегії розвитку Кожанської громади, селищним головою було дане доручення щодо підготовки пропозицій розвитку культурної сфери та зазначив, що всі пропозиції мають бути обговорені з громадкістю.

Фото без опису Фото без опису