В межах програми Президента Володимира Зеленського  «Активні парки – локації  здорової  України» 29  вересня 2021 року в Кожанській громаді на території села Триліси відбулося відкриття спортивного майданчика .

Даний Проєкт реалізується з метою зробити спорт ближчим до людей. Його головна ідея – щоб кожен мешканець країни, незалежно від території проживання, мав вільний доступ до можливості займатись спортом у будь-який час. Завдяки створенню «Активних парків» розвиток масового спорту має вийти на новий рівень.

 

Обов’язковою умовою є облаштування QR-кодами аби кожен бажаючий міг перейти на спеціальний сайт та переглянути відео уроки з вправами різного рівня складності. Це можливість займатися спортом, коли тобі зручно, без дорогих тренажерів та без персонального тренера. 

 

У відкритті «Активного парку» взяли участь: голова Кожанської селищної ради Володимир Сажко, начальник управління молоді і спорту КОДА Сергій Тимофєєв, молодь, школярі, жителі територіальної громади.

 

Координатору «Активних парків» Павлу Куті Сергієм Тимофєєвим були передані спортивне приладдя: каримати, бадмінтон, скакалки, м’ячі, фрізбі, бумеранги, TRX петлі та багато іншого.

 

З гарним настроєм діти одразу отримали практичний досвід користування спортивним приладдям для гри в бочча, продемонстрували фізичну підготовку та поділились позитивними емоціями від нової спортивної локації.

   Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису