Фото без опису

12 січня 2022 року голова Кожанської селищної ради Сажко Володимир Андрійович та народний депутат України Дунда Олег Андрійович вручили ключі від нових шкільних автобусів. Заручившись підтримкою народного депутата автобуси були придбані за кошти субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Ключі від нових автобусів були вручені директорам ОЗЗСО Кожанський НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ЗДО» та Пiвнянський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кожанської селищої ради.

У своїй промові Володимир Андрійович наголосив, що селищна рада завжди піклувалася і піклується про освіту в територіальній громаді. А придбання нових шкільних автобусів – це перш за все безпека дітей по дорозі до школи і, звичайно ж, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного учня, що проживає у сільській місцевості.

В свою чергу, учні шкіл та батьки висловили свою вдячність і пообіцяли, що найкращою подякою для громади будуть успіхи та досягнення підростаючого покоління.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису