Головним управління ДПС у Київській області надано інформацію про існуючі податкові борги по нарахуваннях минулих років з земельного податку з фізичних осіб. Якщо Ви маєте пільги по сплаті вказаного податку, то вони надаються в певних межах, розміри якого та спосіб надання визначаються Податковим Кодексом  ( Додаток 1 )       

       В відділі земельних відносин та старостинських округах є в наявності інформація ГУ ДПС про податкові борги платників з земельного податку враховуючи пільгові категорії. Рекомендуємо Вам при потребі здійснити звірку податкових боргів за місцем знаходження земельних ділянок (в Фастівській ДПІ) та погасити існуючі борги по нарахуваннях минулих років в зручний для Вас спосіб.

       Крім того нагадуємо, що:

 - сплату податків необхідно здійснювати виключно з Вашого особистого кабінету будь якого банку України, а при його відсутності через відділення Укрпошти, НОВОЇ ПОШТИ;

обов’язково перевірити чи вірно вказано Ваш ідентифікаційний код, ПІБ та номер рахунку. 

          Звертаємо Вашу увагу на те, що від належної сплати Вами податків залежить утримання як установ бюджетної сфери, комунальних підприємств Кожанської територіальної громади так і підтримка ЗСУ.

                            Виконавчий комітет Кожанської селищної ради