Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу

стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування Стратегії розвитку Кожанської селищної територіальної громади 2024-2030 роки

Згідно з Розпорядженням Кожанської селищної ради Фастівського району Київської області № 04-05/39 16 жовтня 2023 року «Про актуалізацію Стратегії Кожанської селищної територіальної громади на 2024-2030 роки» триває розробка документа державного планування (далі – ДДП) «Стратегія розвитку Кожанської селищної територіальної громади 2024-2030 роки», а також стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) до нього у порядку, встановленому Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку».

 

  1. Орган, що приймає рішення про затвердження ДДП – Кожанська селищна рада Фастівського району Київської області;
  2. Передбачувана процедура громадського обговорення Заяви СЕО, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 08 листопада 2023 року до 17 листопада  2023 року включно (10 календарних днів).

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень у письмовому вигляді, а саме на поштову адресу Кожанської селищної ради Фастівського району Київської області:  08550, Київська обл., Фастівський р-н, смт Кожанка, вул. Заводська, 6-А, та в електронному вигляді на електронну скриньку Кожанської селищної ради Фастівського району Київської області:
kozhanka.rada@ukr.net.

в) необхідність проведення громадських слухань щодо Заяви про визначення обсягу СЕО: відсутня.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП:  Кожанська селищна рада Фастівського району Київської області, за адресою: Київська обл., Фастівський р-н, смт Кожанка 08550, вул. Заводська, 6-А. Також із Заявою про визначення обсягу СЕО можливо ознайомитись на офіційному сайті Кожанської селищної ради Фастівського району Київської області: https://kozhanska.gromada.org.ua/

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції - Кожанська селищна рада Фастівського району Київської області, поштова адреса: Київська обл., Фастівський р-н, смт Кожанка 08550, вул. Заводська, 6-А.; та електронна адреса:
kozhanka.rada@ukr.net; строки подання зауважень та пропозицій: від 8 листопада 2023 року до 17 листопада 2023 року включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Кожанської селищної ради Фастівського району Київської області;

 

  1. необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДДП: відсутня.