ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

Проєкту документу державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Кожанської селищної територіальної громади 2024-2030 роки» 

1)         Згідно з Розпорядженням Кожанської селищної ради Фастівського району Київської області № 04-05/39 16 жовтня 2023 року «Про актуалізацію Стратегії Кожанської селищної територіальної громади на 2024-2030 роки» триває розробка документа державного планування (далі – ДДП) «Стратегія розвитку Кожанської селищної територіальної громади 2024-2030 роки», а також стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) до нього у порядку, встановленому Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Стратегія розвитку громади – це довготермінова програма, що містить комплекс цілей її розвитку та окреслює напрямки і пріоритети діяльності, а також алокацію фінансових засобів, які необхідні для досягнення визначених цілей у певній часовій перспективі.

2) Орган, котрий приймає рішення про затвердження ДДП: Кожанська селищна рада Фастівського району Київської області.

3)         Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 22.11.2023 р. і триває до 21.12.2023 р. включно;

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення (до 21.12.2023 включно) на поштову адресу: 08550, Київська обл., Фастівський р-н, смт. Кожанка, вул. Заводська, 6А та в електронному вигляді на електронну скриньку e-mail: kozhanka.rada@ukr.net;

в) дата, час і місце проведення громадських слухань: громадські слухання відбудуться 15.12.2023 о 10:00 в приміщенні Кожанського селищного будинку культури: Фастівський район, смт. Кожанка, вул. Заводська, 5;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктом ДДП, звітом про СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Кожанська селищна рада Фастівського району Київської області; за адресою: Київська обл., Фастівський р-н, смт. Кожанка, вул. Заводська, 6А. Офіційний сайт Кожанської селищної ради: https://kozhanska-gromada.gov.ua/ ;

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції – Кожанська селищна рада Фастівського району Київської області, поштова адреса 08550, Київська обл., Фастівський район, смт. Кожанка, вул. Заводська, буд. 6А, електронна адреса: kozhanka.rada@ukr.net.

Строк подання зауважень та пропозицій: від 22.11.2023 р. і триває до 21.12.2023 р. включно;

д) місце знаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Кожанська селищна рада Фастівського району Київської області.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДДП: відсутня.

ПРОЄКТ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КОЖАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2024-2030 РОКИ 

ДОДАТОК ДО ПРОЄКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ 

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ