З 01 березня по 31 березня 2024 року включно проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Кожанської селищної територіальної громади на 2024- 2030 роки (далі Стратегія розвитку).

    Ми звертаємося до усіх зацікавлених сторін, жителів громади з проханням ознайомитися з документом і надати зауваження і пропозиції доповнень або змін до проекту Стратегії розвитку.

    Просимо Вас до 31.03.2024 року в письмовому вигляді або на електронну адресу:  kozhanka.rada@ukr.net  надсилати свої зауваження чи пропозиції з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, адреси проживання, контактного номеру телефону та зазначення Вашої думки щодо проекту Стратегії розвитку.

    Громадські слухання відбудуться 15 березня 2024 року о 10:00 в приміщенні Кожанського селищного будинку культури: Фастівський район, смт. Кожанка, вул. Заводська, 5.

   В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою з розробки Стратегії розвитку у єдиний документ, та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження. 

    Ваша думка важлива для нас!   

Проєкт Стратегії розвитку Кожанської селищної територіальної громади на 2024-2030 роки