24 грудня у приміщенні Будинку культури селищної ради відбулось друге засідання робочої групи зі стратегічного планування. У роботі засідання взяли участь працівники структурних підрозділів Кожанської селищної ради, комунальних підприємств, представники бізнесу, депутати селищної ради, громадські організації, громадяни. 

   Голова робочої групи, селищний голова Володимир Сажко у вступному слові наголосив на винятковій важливості цього засідання, адже були визначені ключові напрямки розвитку Кожанської громади на наступні роки. Також було наголошено на важливості документу Стратегії для подальшого розвитку громади.  

 Завідувач сектору економічного та інвестиційного розвитку громади, Анна Рябоконь ознайомила присутніх з результатами структурного аналізу сильних та слабких сторін, можливостей і загроз, які були виділені членами робочої групи на попередньому засіданні, та презентувала матрицю SWOT-аналізу зі встановленням взаємозв`язків. Також на основі матриці SWOT  було визначено ряд порівняльних переваг, викликів та ризиків, що притаманні Кожанській  громаді.  

  Горбачук Олеся ознайомила членів робочої групи з результатами опитування керівників підприємств та підприємців, лідерів та жителів громади. Члени робочої групи обговорили результати соціологічного дослідження.

  Члени робочої групи спільно сформували стратегічне бачення розвитку громади на основі раніше напрацьованого матеріалу. Розглянули запропонований проект стратегічних та операційних цілей, завдань і заходів Стратегії. Обговорили процес та строки збору ідей проектів.

 Всі учасники робочої групи активно включились в процес і приймали активну участь при обговоренні.

Фото без опису Фото без опису